КЪМ МОМЕНТА ДОСТАВЯМЕ ВЪВ ВАРНА И РЕГИОНА

Как се правят сапунени рози?

Как се правят сапунени рози?Въображение, изящество и много красота. Ние от Еlegantz Flowers сме готови да Ви покажем един свят, където вече не е нужно да се съобразявате със стереотипите. Затоворете очи и си представете перфектните цветя. Цветя, които никога няма да увяхнат и ще омайват сетивата с уникалния си аромат.

Да, това са сапунените рози. Ако и Вие като нас сте ценители на уникалните неща, тази статия е точно за Вас! В нея ще Ви помогнем сами да сътворите подарък за всеки повод или декорация на дома.

Какви методи за правене на сапунени рози познаваме?

Има много методи за правене на сапунени рози. Моделите, които можете да откриете в нашия онлайн магазин са изработени по професионална техника и с най-качествените материали. Но това не значи, че не можете и Вие да събудите твореца във Вас.

За целта се нуждаете от молд (силиконова форма за моделиране). Дали тя ще е във формата на роза или друго цвете, зависи изцяло от Вас. Но имайте предвид, че сапунените рози изглеждат най-добре и могат да Ви предложат по-голямо разнообразие от молдове.

След като сте избрали това, се нуждаете от основа за сапуни, оцветители и ароматизитори. Те могат лесно да бъдат открити във всеки арт магазин.

От какво да се пазим?

Внимавайте при закупуването на материалите! Посъветвайте се с консултантите в магазина, ако не сте наясно какво точно Ви трябва за направата на сапунени рози.

Обърнете внимание, че ръчно направените сапунени рози не могат да се доближат по качество до професионалните, които ще откриете в нашия онлайн магазин.

Надяваме се нашата статия да Ви е била полезна! Следете нашия блог, защото скоро ще Ви изненадаме с още интересни теми от света на цветята.

Напиши коментар

Моля впишете се или се регистрирайте за да коментирате