КЪМ МОМЕНТА ДОСТАВЯМЕ ВЪВ ВАРНА И РЕГИОНА

Сапунени Рози

Защо да подарите букети от сапунени рози?

Букетите от сапунени рози изглеждат не само очарователно, но и са много практични. Могат да бъдат използвани като декорация за всяка стая у дома, така и за балкона и градината. Изглеждат интересно като акцент или допълнение на вече съществуващия интериор.

Букетите от сапунени рози могат да се използавт и по предназначението им – като сапун. Най-хубавото е, че сапуните са дълготрайни и можете да комбинирате използването им с декорация на банята.

Освен това, сапунените рози са подходящ подарък както за дамите, така и за кавалерите. С тях можете да допълните вече избрания подарък или подаръчна кошница.

Какви сапунени рози можете да откриете при нас?

В тази категория можете да разгледате нашите букети от сапунени рози. Специално за Вас изработихме уникални аранжировки – луксозни кутии, прекрасни и ярки цветове и много усет за детайлите.

Това прави нашите букети от сапунени рози незаменим подарък за парти, дипломиране, рожден ден, сватба, кръщене и други поводи. Подходящи са и декорацията на всяка стая у дома.

Обърнете внимание, че букетите от сапунени рози НЕ трябва да се мокрят и излагат на пряка слънчева светлина.

Поръчайте любимата си аранжировка през нашия сайт или се свържете с нас на телефон: 0876 111 911.

Аранжировка със сапунени рози Gold Heart Аранжировка със сапунени рози Gold Heart

Аранжировка със сапунени рози Gold Heart

Тази аранжировка във формата на сърце от 13 сапунени рози се предлага в луксозна кутия и я правя изключителен подарък за любимия човек. Сама за себе си говори с любов и нежност.Изключително трайни, те.....

75.00 лв.
Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)