КЪМ МОМЕНТА ДОСТАВЯМЕ ВЪВ ВАРНА И РЕГИОНА

Аранжировки в стъклен съд на цветя

Стъклото е материал, който изпъква със своята здравина и стилна визия. То намира широко приложение не само в декорацията на дома, но и в аранжировките на цветя.

Стъклените вази, стъкленици и куполи могат да се комбинират с различни видове цветя. С тях ще впечатлите любимите си хора и ще избягате от стандартните букети от цветя.

Потопете се в света на вълшебството и красотата с Еlegantz Flower и нашите аранжировки в стъклен съд на цветя.

Насладете се на необятната красота на цветята в тази категория. В нея можете да разгледате нашите аранжировки в стъклен съд на цветя. Не само заложихме на разнообразие, но и създадохме красиви послания на езика на цветята.

Подарете много емоция и незабравими спомени на любимите си хора с нашите аранжировки в стъклен съд на цветя.

Обърнете внимание, че нашите аранжировки в стъклен съд на цветя са подходящи както за подарък, така и за декорация на всяка стая у дома.

Поръчайте любимата си аранжировка още СЕГА през нашия онлайн магазин или като се свържете с нас на телефон: 0876 111 911.

Градина със сукуленти LOL Градина със сукуленти LOL

Градина със сукуленти LOL

Малка градина от сукулентни растения, засяти в стъклен съд по формата на круша.Сукулентните растения са многогодишни растения, които се характеризират с месести и сочни листа, които задържат влагата з.....

65.00 лв.
Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)