КЪМ МОМЕНТА ДОСТАВЯМЕ ВЪВ ВАРНА И РЕГИОНА

ДВА подходящи подаръци за рожден ден

ДВА подходящи подаръци за рожден ден


Понякога да откриете перфектните подаръци за рожден ден може да се окаже мисия невъзможна. Сигурни сме, че и Вие поне веднъж сте се лутали по магазините и сте се чудили какво да изберете. Задачата става още по-трудна, ако трябва да подарите нещо специално на любим човек, който има всичко.

Искате да зарадвате рожденика с креативен подарък? Нуждаете се от интересни идеи, които да Ви вдъхновят? В тази статия ние от Elegantz Flowers ще Ви отведем на едно по-различно приключение. В него ще излезем от пределите на кварталните магазини и ще Ви представим идеите на нашия екип.

Какво трябва да знаете, за да изберете перфектните подаръци за рожден ден?

Добрият подарък е персонализиран и носи много емоции и усмивки на човека, на когото го подарявате. За да го подберете правилно, от голямо значение е на кого ще купувате подарък - на член на семейството, роднина, близък приятел, любим човек, колега или познат от компанията Ви.

В идеалния случай, Вие ще познавате рожденика и ще знаете неговата възраст, интереси,  хобита, любими цветове, книги и други. Но, когато става въпрос за колега, познат или дори бизнес клиент, е по-трудно да налучкате неговите интереси. Затова нашите флористи Ви съветват да се съобразите с неговия пол, възраст и сфера на работа. Заложете на универсални и класически подаръци като шоколад, вино, аксесоари и цветя за дамите и алкохол, пури, писалки и часовници за мъжете.

Не забравяйте преди да тръгнете по магазините да си определите бюджет. По-този начин ще улесните избора си и автоматично ще изключите нещата, които надвишават Вашите възможности.

Какво Ви препоръчваме?

Рождените дни са най-специалните и лични поводи за всеки човек. Но, ако искате да подарите много усмивки и щастие, ние Ви съветваме да НЕ се стресирате, когато избирате подаръка. Поемете си дълбоко въздух и се заредете с много търпение и положителни емоции. А след това погледнете към нашите предложения:

Персонализирана кошница с цветя, алкохол и сладки изкушения.

Това е практичен подарък, който ще изненада приятно Вашите колеги, клиенти, бизнес партньори, познати и дори близките Ви хора. От една страна - ще зарадвате с нещо красиво и практично хората, които не познавате добре. А от друга - ще създадете уникална аранжировка, вплитаща любимите цветя, сладки и алкохол на Вашите близки. И в двата случая, резултатът е един – ще подарите много усмивки и щастие на рожденика.

Букети от цветя.

Може да Ви се струва отживелица или като прекалено банално да поднесете цветя за рожден ден. Но повярвайте ни, това е подарък, с който ще изразите чувствата си без думи.

Няма значение дали искате да зарадвате любимата жена, майката, която винаги е била до Вас или да благодарите на добър приятел. Всяко стръкче цвете е уникално и има силна символика. Това Ви дава възможност да използвате своята креативност и да изкажете своите пожелания.

Всъщност цветята са универсален подарък, който никога няма да излезе от мода! И това е нормално – жените обожават малките жестове и едно цвете може да им донесе много повече емоции от скъпи бижута, маркови дрехи и вещи, които няма да използват.

Не забравяйте да използвате сърцето си и да не възприемате букетите така все едно взимате поредния продукт от магазина. Помислете за рожденика и неговите любими цветове и цветя. Комбинирайте ги внимателно и не забравяйте да закодирате посланието, което искате да придадете.

Вечните рози са добра алтернатива за дамите, които не обичат да гледат как любимите им растения вяхнат. С тях ще подарите красиво признание за вечна любов и нежност.

Това бяха предложенията на нашите флористи! Следете нашия блог, защото скоро ще Ви представим още интересни идеи за подаръци за рожден ден.

Напиши коментар

Моля впишете се или се регистрирайте за да коментирате