КЪМ МОМЕНТА ДОСТАВЯМЕ ВЪВ ВАРНА И РЕГИОНА

Какви букети с цветя са подходящи за рожден ден?

Какви цветя да подарите на различните хора в живота си?

Има голяма разлика дали искате да изненадате член на семейстово, близък роднина, съпруга, колега или любимата жена.

За членовете на семейството – майка, баба или сестра, е добре да заложите на ярки и весели цветя. Подходящи са маргаритки, лилии или лалета.

За приятелка, съпруга или жена, която искате да впечатлите, заложете на романтичната нотка. Изберете класиката, която никога няма да Ви предаде, а именно – червени рози. Те изпращат послание за любов и желание. Саксийните цветя също са подходящи,защото символизират Вашата растяща и разцъфваща връзка, която никога няма да увехне.

За близък роднина или приятел можете да изпратите различни послания. Ако искате да му благодарите, че е в живота Ви, правилният избор са букетите от гербери. Това цвете е универсално за рождени дни. Символизира силна привързаност и жизнерадост. Можете да го подарите както на мъже, така и на жени от всяка възраст.

Кои са най-подаряваните букети за рождени дни?

Какви букети с цветя са подходящи за рожден ден?


Букетите от лилии носят много щастие и позитивност. Това ги прави перфектни за букети, предназначени за рождени дни. С тях ще зарадвате и озарите деня не само на близки роднини, но и на колеги и познати, които не познавате добре.


Какви букети с цветя са подходящи за рожден ден?


Орхидеите са екзотични и зашеметяващи. Ще Ви предложат разнообразни комбинации от прекрасни цветове. Съчетават се перфектно със зеленина и други цветя. Могат да послужат за създаване на специален подарък или неочаквана изненада. Символизират красота, любов, сила и обща цел. Много хора ги определят като: „Романтичната царица на цветята”. Това е и причината орхидеите да са подходящи за подарък на Вашата съпруга или приятелка.


Какви букети с цветя са подходящи за рожден ден?


Букетите от рози са класика, когато става въпрос за рождени дни. С тях можете да бъдете директен и да кажете: „Обичам те!” или „Благодаря ти за приятелството” или да преплетете различни послания в един букет.

При избора на рози е много важно да заложите на правилния цвят: 

  • Червените рози - романтична любов, красота, уважение, страст. 
  • Бели рози – чистота, невинност, младост, благодарност. 
  • Жълти рози – радост, приятелство и ново начало. 
  • Розовите рози – признателност, възхищение.

Жълтите и розовите рози са страхотни цветя за подаряване на приятели, докато белите и червените са за специалните жени в живота – майка, сестра, приятелка или съпруга.

Гладиолата е цветето на увлечението. Тя има неповторим характер и може да се превърне в красив букет за рожден ден. С нея ще кажете на жената, която харесвате, че изпитвате силни чувства към нея и искате да Ви даде шанс.

Това са само някои от най-подходящите цветя за рожден ден. В нашия онлайн магазин ще откриете красиви аранжировки за рожден ден. Не пропускайте да ги разгледате още сега!

Напиши коментар

Моля впишете се или се регистрирайте за да коментирате