КЪМ МОМЕНТА ДОСТАВЯМЕ ВЪВ ВАРНА И РЕГИОНА

Аранжировки в метален съд на цветя

Металните вази и съдове се отличават със своята изискана визия, която може да вдъхне много стил и на най-обикновения букет с цветя. По тази причина, аранжировките в метален съд на цветя са подходящи за специални поводи като – сватба, завършване, юбилей, кръщене и други.

Открийте своето ново вдъхновение с Еlegantz Flowers и нашите аранжировки в метален съд на цветя. Изключително нежни и красиви. Нашите аранжировки са специално създадени за хората, които обичат винаги да изпъкват със своята оригиналност.

В нашите аранжировки на цветя в метален съд комбинирахме най-свежите и красиви цветя с уникален метален съд. Вложихме познанията си за езика на цветята и обърнахме внимание и на най-малките детайли.

Затова сме сигурни, че нашите аранжировки в метален съд на цветя ще впечатлят както вас, така и любимите Ви хора.

Не пропускайте да подарите специално послание или просто да направите малък жест на семейството или приятелите си. Поръчайте нашите аранжировки в метален съд на цветя през нашия онлайн магазин или се свържете с нас на телефон: 0876 111 911.

Аранжировка Рози с мече Аранжировка Рози с мече

Аранжировка Рози с мече

В метално сърце сме аранжирали 9 червени рози с бонбони Ferrero Rocher, прегърнати от малко мече.Сладка и нежна аранжировка, с която ще кажете на любимия човек Обичам те.....

72.00 лв.
Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)